Говорете с нас
Поръчай обаждане
Варна

+359 52 94 03 35

София

+359 2 437 25 36

За нас

Присъедини се към нас и дай форма на технологията!

Всяка идея има нужда от шампион.

За да успеете в ерата на дигиталната трансформация, трябва да си поставите големи цели. Да предизвикате конвенционалното. Да достигнете до границите на технологията. Но само да имате новаторски идеи не е достатъчно. Трябва да им вдъхнете живот. Това правим ние в IQ BG.

Признати за най добрите, година след година.

Ние последователно сме определяни като #1 за иновации, устойчивост, щастие на служителите и удоволетвореност на клиентите, от най критичните организации и издания.

Няма по добро място за работа в сектора на технологиите във Варна.

В Lemon.bg, е много лесно да направиш голям удар. Така е защото ние помагаме на някои от най силните компании в света да извадят своите най добри и ярки идеи на светло. И го правим заедно! Независимо с какво се занимавате продажби, маркетинг, технология или управление, вие ще бъдете част от страхотен отбор в IQ BG.

Страхотните облаги са само началото.

Здравите, щастливи служители са крайъгълните камъни на нашия успех. Това е причината да предоставяме на своите много допълнителни облаги и гъвкаво работно време.

Готови ли сте да намерите работата на своите мечти?

Намерете кариерни възможности в IQ BG

Шансът на века.

Софтуерът е сърцето на всеки бизнес в наши дни. Като един от водешите в света доставчици на софтуер за управление и решения в света на информационните технологии, ние помагаме на организации от всички големини да сграбчат възможностите и да преуспеят в икономиката на мобилните апликации.

Срещнете нашия лидер.

Максим Гасумянц е 30 годишен успешен сериен предприемач от Санкт-Петербург, имащ експертиза в дейности като туризъм, логистика, инженерство, собственик е на няколко компании в Русия и България. Добър бизнес-лидер и харизматична личност. Съосновател на уникалното софтуерно решение "Order Admin" за обработка на поръчки на интернет-магазини и управление на складове за малки предприятия.

Максим Гасумянц е съсобственик и технически ръководител на фирма «reWorker», която е широко известна на руския пазар на фулфилмънт услуги за малки и големи бизнеси. През 2016 година е взето решение за излизане на европейския пазар. Първата избрана страна за започване на тази дейност е България. Максим Гасумянц е съсобственик и технически ръководител на фирма «Lemon.bg» и "IQ BG".

Максим към момента има 17 годишен опит с уеб-разработки. На неговите усилия се дължи създаването на асоциация на интернет-разработчиците, участие в създаването на една от първите системи за управление на сайтове "S.Builder",  популярна и до днес, постоянен обмен на опит и участие в конференции и изложби, както и организация на собствени семинари и конференции.

Максим отделя много внимание на популяризацията на уеб-програмирането и обучението на младежи в уеб-разработки. До неотдавна Максим Гасумянц беше аспирант и преподавател в "Санкт-Петербургския Държавен Политехнически Университет" в катедрата по "Информационни и управляващи системи" (ИУС).

В собствените си фирми периодично провежда стажантски програми по уеб програмиране.


Всеки ден, при всяка възможност, нашият лидер вдъхва живот на мисията на IQ BG, като осигурява софтуер, услуги и поддръжка, която помага на компаниите да преуспеят в икономиката на мобилните апликации.

Заедно, ще вдъхнем живот на страхотните Ви идеи, чрез софтуер!

В ерата на дигиталните трансформации, IQ BG е начело. Като една от най иновативните компании, ние създаваме софтуер и решения в сектора на информационните технологии за някои от най големите глобални компании, помагайки им да разработят, управляват и обезопасят своите апликации.


Пишете ни
Прикрепете файл или нужните материали за оценка на проекта
Или ни позванете на:
+359 52 94 03 35
+359 2 437 25 36